Boende i Vemdalen – Om husen och lägenheterna

Letar du ett boende i Vemdalen, och där du kan ställa bilen och promenera ner till affären och Högfjällshotellet samt njuta av ski –in och ski-out läge? Då har vi boendet du letar efter! 

Stuglägenheterna på Brostigen 5 är bestående av två 8-bäddslägenheter på övre plan och två 6-bäddslägenheter på nedre plan, varje lgh på ca 65 m2. Huset ligger ca 50 m från skidbacken som går från 6-stolslinbanan och 200 m från hotellet. Där finns restauranger, skidshop och ICA. Spårcentral med längdskidspår och vessla till jaktstugan finns 500 m från stugan. I lägenheterna finns 3 sovrum, ett med dubbelsäng och två med vångingssängar, bastu , torkskåp och i övrig fullt utrustade.

Båda husen på Brostigen har trådlöst internet, samt altaner med sittplatser och gemensamma kolgrillar. Vi har även utrustat husen med vedeldade badtunnor som ni bokar separat på plats. Ved skaffar man själv.

Stuglägenheterna på Brostigen 8 är bestående av två 10 bädds lägenheter på 130 resp 150 m2 med dubbla badrum bastu i det ena, stort allrum/kök samt sovrum med 2 st dubbelsängar i separata sovrum samt våningssängar. Utmärkt att bo två familjer i. Huset är beläget vid vändplanen bara 10 m från Hilding backen så bättre ski in-ski out får man leta efter på Skalsterrassen. Båda lägenheterna har en mysig öppen spis/kamin.

Stuglägenheterna på Backstigen 8 är bestående av två 8 bädds lägenheter på 90 m2 samt en 5 bädds vindsstuga som vi kallar ”anexet”. 8 bädds stugorna är i två våningar där sovrummet med dubbelsäng är på övervåningen och två sovrum med våningssängar och där dom nedre är i 105 cm bredd och det ena sovrummet har 2 st våningssängar och belägna på nedre plan , det finns dubbla badrum/toa, bastu i det ena, stort allrum/kök på övre plan med TV . Huset är beläget lite högre upp på Skalsterrassen med härlig utsikt över Hovdefjället och man har ca 100 m till Hildingbacken så ski in-ski out. OBS! Dessa två lägenheter kan även bli 16 bäddar då vi byggt in en vikdörr i mellanväggen vid köken i dessa lägenheter. Vindsstugan har 3 sovrum, ett badrum med bastu och i övrigt fullt utrustad, men det går inte och få access till dom två andra boenden från vindsstugan utan att ta ytter vägen förstås.

Vi har hotellets utbud av TV kanaler i alla hus och till säsongen 22-23 även laddboxar för elbil.

Välkomna till oss!