Boende i Vemdalen – Om husen och lägenheterna

Letar du ett boende i Vemdalen, och där du kan ställa bilen och promenera ner till affären och Högfjällshotellet samt njuta av ski –in och ski-out läge? Då har vi boendet du letar efter! 

Stuglägenheterna på Brostigen 5 är bestående av två 8-bäddslägenheter på övre plan och två 6-bäddslägenheter på nedre plan, varje lgh på ca 65 m2. Huset ligger ca 50 m från skidbacken som går från 6-stolliften Hovde Express och 200 m från hotellet. Där finns restauranger, skidshop och ICA. Spårcentral med längdskidspår och vessla till jaktstugan finns 500 m från stugan. I lägenheterna finns 3 sovrum, ett med dubbelsäng och två med vångingssängar, bastu , torkskåp och i övrig fullt utrustade.

Båda husen på Brostigen har trådlöst internet, samt altaner med sittplatser och gemensamma kolgrillar. Badtunnan i huset på Brostigen 5 är borttagen under sommaren 2023.

Stuglägenheterna på Brostigen 8 är bestående av två 10 bädds lägenheter på 130 resp 150 m2 med dubbla badrum bastu i det ena, stort allrum/kök samt sovrum med 2 st dubbelsängar i separata sovrum samt våningssängar. Utmärkt att bo två familjer i. Huset är beläget vid vändplanen bara 10 m från Hilding backen så bättre ski in-ski out får man leta efter på Skalsterrassen. Båda lägenheterna har en mysig öppen spis/kamin. Här finns det även en vedeldad badtunna som man bokar på plats.

Stuglägenheterna på Backstigen 8 är bestående av två 8 bädds lägenheter på 90 m2 samt en 5 bädds vindsstuga som vi kallar ”anexet”. 8 bädds stugorna är i två våningar där sovrummet med dubbelsäng är på övervåningen och två sovrum med våningssängar och där dom nedre är i 105 cm bredd och det ena sovrummet har 2 st våningssängar och belägna på nedre plan , det finns dubbla badrum/toa, bastu i det ena, stort allrum/kök på övre plan med TV . Huset är beläget lite högre upp på Skalsterrassen med härlig utsikt över Hovdefjället och man har ca 100 m till Hildingbacken så ski in-ski out. OBS! Dessa två lägenheter kan även bli 16 bäddar då vi byggt in en vikdörr i mellanväggen vid köken i dessa lägenheter. Vindsstugan har 3 sovrum, ett badrum med bastu och i övrigt fullt utrustad, men det går inte och få access till dom två andra boenden från vindsstugan utan att ta ytter vägen förstås.

Vi har hotellets utbud av TV kanaler i alla hus och till säsongen 22-23 även laddboxar för elbil.

Välkomna till oss!