Vid ankomst & avresa

Vid ankomst och avresa

Stugbyte sker alltid på söndagar om inget annat överenskommet. Avresa senast kl 10.00 och ankomst tidigast 15.00 om inget annat anges vid bokningen. Nyckel till respektive lägenhet finns i en nyckelbox som finns i anslutning till entré dörrarna. Koden till nyckelboxen erhåller man en vecka innan ankomst på sms eller e-mail. Lägenheten skall vara städad enl den instruktion som finns på plats. Slutstädning kan även beställas separat. Hushålls sopor lämnar ni i container vid parkeringen vid Skalsterrassen Bar & Restaurang.

OBS!! Det åligger varje hyresgäst att vid behov skotta trappan/ingången till boendet för det finns ingen ”snöskottare” som dyker upp. Så se till och ha en halkfri väg till ytterdörren. Sand/salt skall finnas i skiförrådet. Disktabletter, diskmedel, kaffefilter och toapapper ingår ej i boendet man kan finnas kvar sen tidigare men det är inget vi garanterar så ta med detta och självklart sänglinné och handdukar.

Vid ankomst till Brostigen 5: Det ingår 2 st parkeringsplatser per lägenhet och det finns en tydlig anvisning om hur bilarna till resp lägenhet skall parkeras vid huset i stugpärmen.Ställ väggtermostaten på 20 grader och vrid på huvudkranen till vattnet under varmvattenberedaren samt starta VV beredaren på samma ställe.

Brostigen 5 & 8 har wifi och koden finns i stugpärmen som ni hittar i lägenheten.

Vid ankomst till Brostigen 8: Även här ingår det 2 st parkeringsplatser per lägenhet och dessa är tydligt märkta på elstolparna vid resp plats.Båda lägenheterna är utrustade med golvvärme i alla rum, så värmen sköter sig helt automatiskt. Nyckel finns vid respektive ytterdörr i en nyckel box.

Vid ankomst till Terrassvägen 8A: Här kan man parkera 2 st bilar per lägenhet men det kan bli lite trångt kring husen vid hög veckor. Båda lägenheterna är utrustade med golvvärme i alla rum, så värmen sköter sig helt automatiskt. Nyckel finns vid respektive ytterdörr i en nyckel box. Även i detta hus finns det mobilt wifi och kod till finns i lgh.

Vid ankomst till Backstigen 8: Här kan man parkera 2 st bilar per lägenhet. Båda lägenheterna är utrustade element. Nyckel finns vid respektive ytterdörr i en nyckel box. Även i detta hus finns det mobilt wifi och kod finns i lgh.

Vi rekommenderar att man förvarar nyckeln i nyckelboxen under sin vistelse i lägenheten när man är ute i backarna eller ute på tur och på så sätt kan alla komma och gå som dom vill samt att risken att den tappas bort blir minimal. 

Slutstädpriser: Lägenheterna på Brostigen 5: 1 500 kr/per lägenhet

Slutstädpriser: Lägenheterna på Terrass & Backs: 1 600 kr/per lägenhet

Slutstädpriser: Lägenheterna på Brostigen 8: lgh 5: 2 500 kr och 6: 2 500 kr

Vid frågor och funderingar kring detta ring Tomas på 070-280 92 55 eller Kikki på 070-313 46 06